Missing YaGcU-0.47.21.07

Yet another Geocaching Utility.

Moderator: kasimodo

Antworten
Dalala
Geonewbie
Beiträge: 5
Registriert: Di 24. Jul 2012, 15:08

Missing YaGcU-0.47.21.07

Beitrag von Dalala » Do 26. Jul 2012, 10:21

Where can I find YaGcU version YaGcU-0.47.21.07 for download.
I can only see version YaGcU-0.47.21.05 and YaGcU-0.47.21.08.
Maybe when I can install this one and add YaGcU-0.47.21.08 my problem will be solved.

Thanks

Werbung:
eagle-eb
Geocacher
Beiträge: 158
Registriert: Sa 13. Okt 2007, 22:54

Re: Missing YaGcU-0.47.21.07

Beitrag von eagle-eb » Sa 28. Jul 2012, 14:34

Hi Dalala
Dalala hat geschrieben:Where can I find YaGcU version YaGcU-0.47.21.07 for download.
I can only see version YaGcU-0.47.21.05 and YaGcU-0.47.21.08.
Maybe when I can install this one and add YaGcU-0.47.21.08 my problem will be solved.

Thanks
You don´t need a version 0.47.21.07 (maybe there is no version there). Take the version YaGcU-0.47.21.05. This contains the full version. Extract the archive to your own folder. After then download the file YaGcU-0.47.21.08.exe.rar. This archive contains only the executable file for YaGcU. Replace the exe-File and you can run YaGcU in version 0.47.21.08. All files you can find here: http://www.geoclub.de/viewtopic.php?f=36&t=32593 in the first posting.

Hope, I could help you.

Sincerly eagle-eb!

Dalala
Geonewbie
Beiträge: 5
Registriert: Di 24. Jul 2012, 15:08

Re: Missing YaGcU-0.47.21.07

Beitrag von Dalala » Mo 30. Jul 2012, 08:44

Eagle-eb, thanks a lot for your reply.
I've already tried the installation as you mentioned. I did it on two different PC's one running XP the other Win7. Problem is still occurring. I don't think it's an installation problem. I just get the message "Parsing page" when loading caches...

Does somebody have a suggestion how to solve this problem?
Thanks
Dateianhänge
Capture.JPG
Parsing
Capture.JPG (11.38 KiB) 953 mal betrachtet

Dalala
Geonewbie
Beiträge: 5
Registriert: Di 24. Jul 2012, 15:08

Re: Missing YaGcU-0.47.21.07

Beitrag von Dalala » Di 31. Jul 2012, 12:51

Hi all,

Problem isn't solved yet.
In the file "global.xml" you can see only the GC names. One cache is loaded normally. Cache images and log images are loaded fine. MAP images only for the normally loaded cache. Can someone help me further…?

Thanks

Dalala
Geonewbie
Beiträge: 5
Registriert: Di 24. Jul 2012, 15:08

Re: Missing YaGcU-0.47.21.07

Beitrag von Dalala » Fr 10. Aug 2012, 13:48

Problem is solved!
For some stupid reason the date format in GC was changed.
Thanks

Antworten

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: 0 Mitglieder